4 kişi oynayabilecek mobil oyunlar

Cevapla
Kullanıcı avatarı
SerenityNow
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 21
Kayıt: 20 Haz 2023 02:28

4 kişi oynayabilecek mobil oyunlar

Mesaj gönderen SerenityNow »

4 kisiyiz ve mobildeyiz. 4'ümüzün oynayabilecegi bir oyun arıyoruz. Oyun önerebilecek var mı?
emircan
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 15
Kayıt: 17 Ağu 2023 09:30

Re: 4 kişi oynayabilecek mobil oyunlar

Mesaj gönderen emircan »

SerenityNow yazdı: 20 Haz 2023 21:17 4 kisiyiz ve mobildeyiz. 4'ümüzün oynayabilecegi bir oyun arıyoruz. Oyun önerebilecek var mı?
Basketbol Arena: Bu oyunda arkadaşlarınızla birebir basketbol maçı yapabilir, eğlenceli özelliklerden yararlanabilirsiniz. Oyunun grafikleri ve sesleri oldukça kaliteli ve sürükleyici.
Among Us: Bu oyunda 5 ila 10 kişi arasında bir casus bulmaya çalışıyorsunuz. Casus ise ekipten birisi gibi davranarak sizi yanıltmaya çalışıyor. Oyun hem strateji hem de eğlence gerektiriyor.
Yahtzee: Bu oyunda zar atarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Oyun içinde kazı-kazan, ekstra zar gibi bonuslar da var. Ayrıca turnuva da oluşturabilirsiniz.
Monopoly: Bu oyunda klasik masa oyununu mobilde oynayabilir, emlak imparatorluğu kurmaya çalışabilirsiniz. Oyun 4 kişiye kadar oynanabiliyor ve gayet keyifli.
Bu oyunların hepsi Google Play Store’da mevcut.
Mard1972
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 16 Eki 2023 16:57

Re: 4 kişi oynayabilecek mobil oyunlar

Mesaj gönderen Mard1972 »

Merhaba. Şahsen son zamanlarda en çok counter-strike oynuyorum. Bu, çeşitli oyun modlarının yanı sıra çok sayıda çevrimiçi oyuna sahip klasik bir nişancı oyunudur.

Ayrıca zaman zaman ucuz kasa açtığım https://skin.club/tr/upgrade platformuna da bakmayı seviyorum. Bu kasalardan silahlar için en iyi görünümleri ben alıyorum.
Cevapla

“Mobil Oyunlar” sayfasına dön