Sergah Hotel

Posted on | 2 Comments

Rezervasyon

  • Çamaşırhane *
  • Oda Servisi *
  • Otopark *
  • Kuru Temizleme *
  • Ön Büro
  • Çamaşırhane *
  • Oda Servisi *
  • Otopark *
  • Kuru Temizleme *
  • Ön Büro
  • * ile işaretli özellikler ücretlidir.
    • COVID-19 İLE MÜCADELEMİZDE İŞLETMEMİZDE ALDIĞIMIZ TEDBİRLER
    • Sergah Hotel Ailesi olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir. Bu bağlamda tüm
    • ekibimiz, Dünya Sağlık Örgütü’nün, T.C Sağlık Bakanlığı’nın konuyla ilgili yayımlamış olduğu tamimler
    • çerçevesinde hijyen ve temizlik konusundaki sağlık koşullarını uygulamak için hazırlıklarını
    • sürdürmektedir. Önceliğimiz sizlere hijyenik olarak ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir konaklama
    • ve tatil imkanı sunabilmektir. Bunun için, yaşanan COVID-19 salgını ve daha sonra da oluşabilecek diğer
    • olası salgın riskleri nedeni ile hazırlıklı olmak için artırdığımız hijyen ve temizlik önlemlerimizi sizlerle
    • paylaşmak istiyoruz.
    •  Tesisimiz sosyal mesafe kuralları korunarak belirlenmiş kapasitede misafir kabul etmektedir.
    •  Misafirlere tesise girişte ateş ölçümü yapılmaktadır.
    •  Her gün her saat düzenli olarak asansörler, koridor trabzanları, metal ve ahşap alanların tamamı
    • dezenfekte edilmektedir.
    •  Resepsiyon deskinin önünde gerekli sosyal mesafe önlemi alınmıştır.
    •  Sekiz kişi kapasiteli olan Asansörlerimizin kapasitesi iki kişi ile sınırlandırılmış olup, sosyal mesafe
    • kuralına uygun hale getirilip sosyal mesafe yer şablonları konulmuştur.
    •  Türkiye Cumhuriyeti Turizm ve Kültür Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda otelimizde
    • konaklayan misafirlerimizin son 14 gün içinde bulunduğu yerlerin varsa kronik rahatsızlıklarının
    • COVID-19 geçirip geçirmediklerine dair bilgi alınıp olası rahatsızlık durumunda iletişim kurup
    • bilgilendirebileceğimiz kişi iletişim bilgileri istenmektedir
    •  Mümkün olduğunca temassız ödeme alınır.
    •  Tüm yiyecek ve içecek menülerimiz siz değerli misafirlerimizin sağlığı için revize edilip yeni nesil
    • sistem ( QR DİJİTAL ) Menüye geçiş yapılmıştır.
    •  Tüm odalarımız temizlenip dezenfekte edilip havalandırıldıktan sonra siz değerli misafirlemiz için
    • özel üretilen dnd sticker ile oda kapıları mühürlenmektedir.
    •  Asansörlerin sosyal mesafe kurallarına uygun kullanımına dair bilgilendirme yapılmaktadır.
    •  Otel girişi dezenfektan paspası ve uyarı levhaları ile giriş yönlendirilmeleri yapılıp Genel kullanım
    • alanlarında, tüm katlarda, işletmenin farklı yerlerinde el dezenfektanı ve antiseptiği bulunmaktadır.
    •  Genel tuvaletlerin giriş kapıları açık tutulup her yarım saatte temizlenip dezenfekte edilip
    • raporlanmaktadır.
    •  Lobide bulunan masalarımızı sosyal mesafe kuralına göre planlaması yapılmıştır. Sergah restoranımızda masalar arası mesafe 1,5 metredir.
    •  Otel Girişinden başlayıp tüm Genel alanlarda sosyal mesafe yönlendirmeleri yapılmıştır
    •  Kahvaltı salonumuzda kullanılacak çatal, kaşık ve bıçaklar sterilizasyon cihazı ile dezenfekte
    • edildikten sonra kullanımınıza paketlerde sunulacaktır.
    •  Açık büfe hizmetimiz menüsünde yer alan açık büfe kahvaltı, kahvaltı tabağı servisine
    • dönüştürülmüştür
    •  Tüm misafirler restoranımıza maske ile kabul edilecektir.
    •  Personelimizin düzenli olarak sağlık kontrölü yapılmaktadır.
    •  Tüm personele salgın ve hijyen konusunda özel eğitim verilmiş olunup tüm personelimizin hijyen ve
    • COVİD19 eğitim sertifikası mevcuttur.
    •  Personelimiz çalışma yerlerinde kişisel koruyucu donanımları ile çalışmaktadır.
    •  Otel Genel kullanım alanları ve Tüm odalarımız misafir çıkışı sonrası düzenli bir şekilde ( ULV )
    • dezenfekte cihazı ile dezenfekte edilmektedir.
    •  Tüm alanların temizliği uygun dezenfeksiyon malzemeleri ile sıklıkla yapılmaktadır.
    •  Havalandırma, klima, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi araç gereçler periyodik olarak sterilize
    • edilmektedir.
    •  Otelimizin Isıtma-Soğutma ve Klimaların havalandırma sistemlerinin filtreleri her ay kontrollleri
    • yapılıp temizlenmektedir.
    •  Müşteri odalarında bulunan yüzeyler telefon, kumanda, klima paneli vs. konaklama sona erdiğinde
    • dezenfektanla temizliği yapılmaktadır.
    •  Odalarımızda kullanılan nevresim takımları, yastık kılıfları, çarşaf ve havlularımız 90C sıcak su ve
    • özel ürünlerle yıkanıp dezenfekte edildikten sonra siz değerli misafirlerimizin kullanımına
    • sunulmaktadır.
    •  Odalarımızın tamamında tek kullanımlık buklet malzemeleri bulunmaktadır.
    •  Odaların temizliği maske takan personel tarafından yapılmaktadır.
    •  Her oda temizliğinde her odaya özel tek kullanımlık eldiven kullanılmaktadır.
    •  Dezenfekte sırasında kullanılan maske eldiven vb. malzemeler diğer atıklarla birlikte bertaraf
    • edilmez.
    •  Mutfak ve ilişkili alanların hijyeni düzenli olarak sağlanır.
    •  Mutfak alanlarına görevli personel harici personel giremez.
    •  Bütün gıdalar kapalı dolaplarda ve Tarım Bakanlığının yayınladığı yönetmeliğe uygun olarak
    • saklanmaktadır. Otelimiz mutfağında siz değerli misafirlerimize özenle steril alanlarda hazırlanan
    • yemeklerimizden günlük düzenli bir şekilde numune alınıp analize gönderilip düzenli
    • rapor tutulmaktadır.
    •  Hiçbir gıda maddesi zemin ile temas ettirilmez.
    •  Tesisin tamamında servis malzemeleri bulaşık makinesinde yıkanır ve özel
    • sterilizasyon makinası ile steril hale getirilir.
    • Salgın sebebi ile Misafir & Misafir, Misafir & Çalışan ve Çalışan & Çalışan
    • ilişkileri son derece önemlidir. Bu bilinç ile Sergah Hotel ailesi olarak bizler
    • sizlere en hijyenik ve güvenli şekilde hizmet verirken siz değerli
    • misafirlerimizin de gerekli hassasiyeti göstermesini, tesis kurallarına uymasını
    • ve çalışanlarımızın uyarılarını dikkate almasını önemle rica ediyoruz
    • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
    • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
    • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
    • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
    • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
    • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
    • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
    • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
    • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
    • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
    • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
    • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
    • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
    • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
    • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
    • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
    • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
    • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
    • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
    • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
    • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
    • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
    • Havuzlarda düzenli klor düzeyi kontrolü sağlanmaktadır
    • Misafirlere Maske temin edilmektedir
    • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
    • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
    • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
    • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
    • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
    • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
    • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
    • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
    • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
    • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
    • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
    • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
    • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
    • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
    • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Havuzlarda düzenli klor düzeyi kontrolü sağlanmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Konum Özellikleri

    Mevkii:
    İlçesi: Ulus
    Havaalanına Mesafe: 20 km.
    Otogara Mesafe: 8 km.
    Ulus Şehir Merkezine Mesafe: 1 km.
    Ankara Kalesine Mesafe: 1 km.
    Anıtkabire Mesafe: 5 km.
    Tren Garına Mesafe: 2 km.

    Rezervasyon-Yap

     

    Yorum Yazın