Tui Blue Side

Posted on | 2 Comments

Rezervasyon

  • Çamaşırhane *
  • Telefon *
  • Berber & Kuaför *
  • Bisiklet *
  • Market *
  • Masaj *
  • Emanet Kasa
  • Bilardo
  • Dart
  • Güzellik Salonu *
  • Masa Tenisi
  • İnternet
  • Futbol *
  • Sauna
  • Türk Hamamı
  • Tenis
  • Fitness
  • Beach Voleybol
  • Su Sporları *
  • Otopark
  • Araç Kiralama *
  • Kuru Temizleme *
  • Kese & Köpük *
  • Yoga
  • Satranç
  • Ön Büro
  • Animasyon
  • Aerobik
  • Boccia
  • Tavla
  • Su Jimnastiği
  • Türk Gecesi
  • Çamaşırhane *
  • Telefon *
  • Berber & Kuaför *
  • Bisiklet *
  • Market *
  • Masaj *
  • Emanet Kasa
  • Bilardo
  • Dart
  • Güzellik Salonu *
  • Masa Tenisi
  • İnternet
  • Futbol *
  • Sauna
  • Türk Hamamı
  • Tenis
  • Fitness
  • Beach Voleybol
  • Su Sporları *
  • Otopark
  • Araç Kiralama *
  • Kuru Temizleme *
  • Kese & Köpük *
  • Yoga
  • Satranç
  • Ön Büro
  • Animasyon
  • Aerobik
  • Boccia
  • Tavla
  • Su Jimnastiği
  • Türk Gecesi
    • -Animasyon haftanın 6 günü,
    • Türk gecesi haftada 1 gün hizmet vermektedir.
    • -Su sporları sahilde özel şirket tarafından ücretli hizmet vermektedir.
    • -Kış sezonunda beach voleybol, su jimnastiği yapılmamaktadır.
    * ile işaretli özellikler ücretlidir.
    * ile işaretli özellikler ücretlidir.
    • Şezlong
    • Minder
    • Açık Havuz
    • Kapalı Havuz
    • Şemsiye
    • Özel Plaj
    • Plaj Havlusu
    • Mavi Bayraklı
    • Jakuzi Havuzu
    • Sığ Deniz
    • İnce Kum Plaj
  • Şezlong
  • Minder
  • Açık Havuz
  • Kapalı Havuz
  • Şemsiye
  • Özel Plaj
  • Plaj Havlusu
  • Mavi Bayraklı
  • Jakuzi Havuzu
  • Sığ Deniz
  • İnce Kum Plaj
  • * ile işaretli özellikler ücretlidir.
    • Tesisin “Güvenli Turizm Sertifikası” bulunmaktadır.
    • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
    • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
    • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
    • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
    • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
    • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
    • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
    • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
    • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
    • Gym &Fitness Alanı Kişiye Özel Randevu ile dezenfekte edilerek kullandırılmaktadır
    • Açıkbüfe için Şeffaf Perdeleme ve Misafir Temasını Ortadak Kaldıran Servis Desteği Sağlanmaktadır
    • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
    • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
    • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
    • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
    • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
    • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
    • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
    • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
    • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
    • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
    • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
    • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
    • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
    • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
    • Havuzlarda düzenli klor düzeyi kontrolü sağlanmaktadır
    • Misafirlere Maske temin edilmektedir
    • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
    • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
    • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
    • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
    • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
    • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
    • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
    • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
    • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
    • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
    • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
    • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
    • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
    • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
    • Genel alan WC temizlik ve dezenfeksiyonları sık periyotlarda yapılmaktadır
    • Misafir bagajları, bagaj odasında ULV cihazı ile dezenfekte edilerek odalara çıkarılmaktadır
    • Gelen alanlarda ellerin sık temas ettiği yüzeyler (asansör düğmeleri, kapı kolları, tırabzanlar vb.) sık sık dezenfekte edilmektedir
    • Odalar her check-out temizliği yapıldıktan sonra ULV cihazı veya Ozon makinesi ile dezenfekte edilmektedir
    • Günlük oda temizliklerinde ellerin sık temas ettiği yüzeyler daha detaylı temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir
    • Misafir odadan çıkış yaptıktan sonra odada kalan yarım buklet malzemelerinin tamamı atılmaktadır
    • Personel soyunma odaları her kullanım öncesi ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
    • Personel araçları her kullanım öncesi Ozon makinası veya ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
    • Personel alanlarında oturma düzenleri sosyal mesafeye göre planlanmaktadır ve personel alanlarında dezenfektanlar bulunmaktadır
    • Yeme içme alanlarının tamamında ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartları eksiksiz olarak uygulanmaktadır
    • Yeme içme alanlarında tek kullanımlık tuz, karabiber vb, ürünler kullanılmaktadır
    • Her servis sonu restoranlar ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Gym &Fitness Alanı Kişiye Özel Randevu ile dezenfekte edilerek kullandırılmaktadır
  • Açıkbüfe için Şeffaf Perdeleme ve Misafir Temasını Ortadak Kaldıran Servis Desteği Sağlanmaktadır
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Havuzlarda düzenli klor düzeyi kontrolü sağlanmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Genel alan WC temizlik ve dezenfeksiyonları sık periyotlarda yapılmaktadır
  • Misafir bagajları, bagaj odasında ULV cihazı ile dezenfekte edilerek odalara çıkarılmaktadır
  • Gelen alanlarda ellerin sık temas ettiği yüzeyler (asansör düğmeleri, kapı kolları, tırabzanlar vb.) sık sık dezenfekte edilmektedir
  • Odalar her check-out temizliği yapıldıktan sonra ULV cihazı veya Ozon makinesi ile dezenfekte edilmektedir
  • Günlük oda temizliklerinde ellerin sık temas ettiği yüzeyler daha detaylı temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir
  • Misafir odadan çıkış yaptıktan sonra odada kalan yarım buklet malzemelerinin tamamı atılmaktadır
  • Personel soyunma odaları her kullanım öncesi ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
  • Personel araçları her kullanım öncesi Ozon makinası veya ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
  • Personel alanlarında oturma düzenleri sosyal mesafeye göre planlanmaktadır ve personel alanlarında dezenfektanlar bulunmaktadır
  • Yeme içme alanlarının tamamında ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartları eksiksiz olarak uygulanmaktadır
  • Yeme içme alanlarında tek kullanımlık tuz, karabiber vb, ürünler kullanılmaktadır
  • Her servis sonu restoranlar ULV cihazı ile dezenfekte edilmektedir
  • Konum Özellikleri

    Mevkii: Evrenseki.
    Denize Mesafe: 0 mt.
    Side Merkezine Mesafe: 7 km.
    Antalya Havaalanına Mesafe: 60 km.
    Antalya Şehir Merkezine Mesafe: 72 km.
    Tesiste balayı misafirlerine özel hizmetler bulunmaktadır.

    Tesis çocuk misafir kabul etmemekte olup, tesiste +18 yaş konaklamalar mümkündür.

    Tesiste balayı misafirlerine özel hizmetler bulunmaktadır.

    Tesis çocuk misafir kabul etmemekte olup, tesiste +18 yaş konaklamalar mümkündür.

    Rezervasyon-Yap

     

    Yorum Yazın