Ataol Troya Hotel

Posted on | 2 Comments

Rezervasyon

  • 24 saat Oda Servisi
  • Minibar boşaltıldı
  • Telefonlar kaldırıldı
  • RESEPSİYON
  • • Lobby de bekleme alanlarındaki koltuklar seyreltilecek, sosyal mesafe stickerları yapıştırılacak.
  • • 14 maddenin yazdığı dezenfektan standı konacak
  • • Personelin ve Check in esnasında misafirin ateşi ölçülüp yüksek olanlar kaydedilecek.
  • • Alınan önlemlerin misafire bilgilendirilmesi yapılacak.
  • • Misafirden Maske kullanması istenecek, maskesi olmayana resepsiyondan verilecek.
  • • Şeker ve kolonya ikramı YAPILMAYACAK.
  • • Temizlenen odanın anahtarları temizlenip mini naylon poşet içinde misafire sunulacak.
  • ODALAR
  • • UVL CİHAZI ile check out sonrası ilaçlama yapılacak.
  • • Minimum 1 Saat Havalandırma yapılacak.
  • • Satılan oda 24 saat yeni misafire satılmayacak.
  • • Konaklamaya devam eden odalara ara temizlik yapılmayacak.
  • • TV ve klima kumandaları her gün yeniden naylon poşetle kaplanacak.
  • • Minibarlar boşaltılacak (ODA SERVİSİ ile içecek verilecek. )
  • • Minimum temas için Otel Odasındaki telefonlar kaldırılacak.
  • • TEK KULLANIMLIK sabun, şampuan ve terlik kullanılacak.
  • • Odalar giriş öncesi misafir istese dahi gösterilmeyecek. VİDEO ve fotoğraf ile gösterilecek.
  • • ASANSÖR tek kişilik kullanım için uygundur yazısı ile bilgilendirilecek.
  • RESTORAN / MUTFAK
  • • Personel Bone, eldiven ve maske kullanacak.
  • • Kahvaltı servisi açık büfe şeklinde personelimiz tarafından servis edilecektir.
  • • Tek kulanımlık, ıslak mendil, şeker ve tuz servis edilecektir
  • • İçecek servisi (Çay, kahve, meşrubat, süt ) personelimiz tarafından yapılacak.
  • • Kahvaltı salonundaki orta masalar SERVİS DIŞI olacak, sosyal mesafe sağlanacak.
  • • Kahvaltı salonunda dezenfektan bulundurulacak.
  • • Bilgilendirme ve Uyarı Stickerları yer alacak.
  • YIKAMA
  • • Ataol TROYA OTELİN tüm çamaşırları en az 60 derecede profesyonel yıkama firması tarafından yıkanacaktır. Belgesi misafirlerle paylaşılacak.
  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Olası Enfeksiyon Şüphesi Durumunda Güvenli İzole Odası Bulunmaktadır
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Konum Özellikleri

    Mevkii: Kemalpaşa Mah.
    Sahile Mesafe: 50 mt.

    Rezervasyon-Yap

     

    Yorum Yazın