The Shahut Hotel

Posted on | 2 Comments

Rezervasyon

  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Açıkbüfe için Şeffaf Perdeleme ve Misafir Temasını Ortadak Kaldıran Servis Desteği Sağlanmaktadır
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Ortak alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi Yapılmıştır
  • Enfeksiyon Semptom Ölçme ve İzleme Protokolü bulunmaktadır
  • Tesis Bünyesinde Ozon ve ULV Makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlanmaktadır
  • Genel Alan Havalandırma Sisteminde Kirli Hava Tahliye Özelliği bulunmaktadır
  • Periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapılmaktadır
  • Ortak alanlardaki çay-kahve gibi araçların kaldırılması veya görevli tarafından servis edilmesi sağlanmıştır.
  • Mutfak personelinin koruyucu ekipman kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Mutfak araç gereçlerinin dezenfekte edilmesi ve kontrolü sağlanmaktadır.
  • Mutfak ve yeme-içme alanlarının sıklıkla dezenfektasyona tabi tutulmaktadır.
  • Açıkbüfe için Şeffaf Perdeleme ve Misafir Temasını Ortadak Kaldıran Servis Desteği Sağlanmaktadır
  • Masaya Servis Hizmeti (Alacarte) kullanılmaktadır
  • Yeme – İçme Alanlarında Güvenli Sosyal Mesafe düzenlemesi bulunmaktadır.
  • Gıda Güvenliği Denetimi sağlanmaktadır.
  • Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek bulundurulmaktadır
  • Genel alanlarda dezenfektan bulunmaktadır
  • Genel Alanlarda Sensörlü Dezenfektan İstasyonları Bulunmaktadır
  • Genel Alan ve Asansörlerde Covid-19 Önleyici Önlemlere dair Uyarı ve Yönergeler Bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı temizlik ürünleri kullanımı sağlanmaktadır
  • Olası Salgın Hastalık sürecini yönetecek bir yönetici bulunmaktadır.
  • Depo ve Gıda Güvenliği denetimi bulunmaktadır
  • Tesis Genelinde Sağlık Bakanlığından onaylı koruyucu ekipman kullanımı sağlanmaktadır
  • İşletme Personelinin Misafirlerle fiziksel temasını sıfıra indirmek üzere ekipman ve iş planlaması mevcuttur.
  • Personel tarafından kullanılan araç gereçleri sürekli ve düzenli dezenfekte edilmektedir
  • Önbüro Personeli Sosyal Mesafe ve Koruyucu Malzeme destekli olarak korunmaktadır
  • Misafirlere Maske temin edilmektedir
  • Oda Havalandırma ve Dinlendirme Prosedürü Uygulanmaktadır
  • Odalar Doğal Havalandırma İçin Uygun Teknik özelliklere Sahiptir (Balkon , Açılır Cam)
  • Oda İklimlendirme Sisteminde Kirli Havalandırmayı Tahliye altyapısı bulunmaktadır
  • Odada tek kullanımlık buklet malzemesi sağlanmaktadır
  • Günlük Oda Temizliği Uygulanması Misafir Tercihine göre uygulanmaktadır
  • Tekstil Sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır
  • Odalarda Tesis Bünyesinde Alınan Önlemlere dair Uyarı ve Bilgilendirme Formları Bulunmaktadır
  • Kumanda, Sabun Makinesi vb gibi yoğun temas içeren ekipmanların sterilizasyonuna dair bir prosedür bulunmaktadır
  • Kat Hizmetleri ve Servis Personeline eldiven ve maske kullanımı sağlanmaktadır.
  • Personelin sağlık tarama ve testleri düzenli takip edilmektedir
  • İşletme Personeli Düzenli Olarak Semptom Kontrolüne Tabi tutulmaktadır
  • İşletmenin Acil Durum Eylem Planı Bulunmaktadır
  • Personele Coronavirüs ve tedbirleri eğitimi verilmektedir
  • Günlük denetim ve kontrol listelerinin hazırlanması
  • Konum Özellikleri

    Mevkii:

    Rezervasyon-Yap

     

    Yorum Yazın